Kunstuitleen Utrecht KunstSalon

De KunstSalon is een veelzijdige kunst galerie in centrum Utrecht die figuratieve hedendaagse kunst uitleent en verkoopt. De steeds wisselende en met zorg samengestelde collectie omvat onder meer schilderijen, bronzen beelden, grafiek, tekeningen en fotografie. Het aanbod in de galerie is altijd fris en actueel door de mix van gevestigde namen en veelbelovende nieuwe kunstenaars. Zo voegen we elk jaar nieuwe kunstenaars toe aan ons portfolio. Dit jaar hebben we onder meer Yvonne Michiels, Isabelle, Angelo Moyano, Miep Maarse en Leticia Felgueroso verwelkomd in De KunstSalon.

Kunstuitleen Utrecht

Wanneer u bij ons een kunstwerk ziet dat u graag in huis zou willen hebben, kunt u naast het direct aankopen gebruik maken van onze unieke uitleenformule. Onze vorm van kunstuitleen in Utrecht geeft u de mogelijkheid om een kunstwerk mee naar huis te nemen en de verkoopprijs in 30 maandelijkse termijnen renteloos te voldoen. Binnen 12 maanden kunt u het werk nog omruilen voor een ander kunstwerk uit onze collectie. Kijk op de website www.dekunstsalon.nl voor meer informatie over onze unieke uitleenformule en voor alle kunstwerken van onze kunstenaars.

Naast een bezoek aan de De KunstSalon aan de Oudegracht in Utrecht, is de galerie ook te vinden op vele nationale en internationale kunstbeurzen. In januari van 2014 zal De KunstSalon deelnemen aan dé hedendaagse figuratieve kunstbeurs van Nederland; Realisme in Amsterdam. Daarnaast zal De KunstSalon in januari te vinden zijn op het Kunst en Antiek Weekend in Naarden.

Comments are closed.