Website hosting en ontwikkeling

PEPS Media is gespecialiseerd in het maken van websites, web apps, mobiele sites en hosting.

Een web app is een website die op elke smartphone te bekijken is en daar speciaal voor gemaakt is. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een web app kan er ook een icoon aan het startscherm van de smartphone worden toegevoegd, net als bij een “native” (echte) app.

Het voordeel is dat er geen gebruikt van een app-store hoeft te worden gemaakt. Dus geen gedoe.
Een ander voordeel is dat de content altijd up-to-date is omdat de inhoud van het web wordt gehaald. Hiernaast kan de gebruiker er voor kiezen om een icoon aan zijn startscherm toe te voegen waardoor de app in het oog zal springen en vaker gebruikt zal worden.

Een web app werkt ook offline. Dus ideaal voor een druk evenment waar de verbinding nog al eens weg kan vallen. Uw app werkt dan alsnog!

Mobiele site

Een mobiele website is een website die zo gemaakt is dat hij perfect te bekijken is op smartphones. Dit kan vooral praktisch zijn voor informatie waar gebruikers vaak naar opzoek zullen zijn wanneer ze onderweg uw site bezoeken. Zoals: de menukaart van een restaurant, een adres of routebeschrijving, contact informatie, reserveringen, programma van een evenement en bijvoorbeeld last-minute informatie.

Heeft u interesse? Bekijk dan onze site:
PEPSMEDIA: website ontwikkeling, web-apps, mobiele sites & hosting

 

Comments are closed.